PR & influencer marketing stagiair(e) (NL)

Hi you! Ben jij op zoek naar een stage waarbij je je passie voor mode en sieraden kwijt kan? Ben je creatief, volg je influencers op de voet en ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op social media? Dan zoeken wij jou!

In deze stage doe je onderzoek op social media naar welke influencers interessant zijn om te benaderen. Daarnaast ga je ook daadwerkelijk contact leggen met de influencers om een samenwerking op te zetten. Met de influencers bedenk je creatieve campagnes om Rebelle Amsterdam onder de aandacht te brengen. Je bent in constant contact met influencers om samenwerkingen tot een goed einde te brengen. Daarnaast ben je onderdeel van een groter marketingteam, zodat je kunt overleggen en leren van anderen. Je werk is erg afwisselend en geen dag is hetzelfde! Er is veel ruimte voor eigen initiatief en je creativiteit. Ben jij iemand met een echte hands-on mentaliteit? Dan zoeken wij jou!

Het gaat om een fulltime meewerkstage van 5 dagen per week.

Niet onbelangrijk: we vinden diversiteit belangrijk, dus laat je alsjeblieft niet tegenhouden om te solliciteren als je anders denkt of er anders uitziet. Dat vinden we juist top!

Waar zijn wij naar op zoek?

- Een 3e of 4e jaars student aan een hbo of universitaire opleiding, gericht op design, (digitale) media, marketing of online editing

- Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media, sieraden en fashion

- Je zoekt een meewerkstage van minimaal 16 weken en bent fulltime beschikbaar (5 dagen per week)

- Je bent creatief, neemt initiatief en werkt efficiënt

- Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en goed Engels

Wat biedt Rebelle Amsterdam?

- Een stagevergoeding van 500,-

- Regelmatig gastenlijstplekken voor festivals, events & clubavonden via ons zusterbedrijf Boest.nl

- Fijn kantoor met zonnige voortuin aan de rand van het Vondelpark

- De kans om veel te leren. We leggen de lat hoog. Daarbij is er ruimte en vrijheid voor je eigen ideeën.

- Veel borrels, uitjes en gezamenlijke sportactiviteiten
Twee keer per week warme lunch, verzorgd door cateraar (de overige dagen worden er boodschappen gedaan voor lunch)

- Er zijn binnen Rebelle Amsterdam en de zusterbedrijven genoeg doorgroeimogelijkheden

- Personeelskorting op Rebelle sieraden

Wie is Rebelle Amsterdam?

Bij Rebelle Amsterdam draait alles om het vieren van elke look, elke stemming, elke identiteit!

De nieuwe generatie ziet weinig obstakels als het gaat om zichzelf zijn. Er wordt steeds meer geleerd en gezien dat je je eigen pad kunt bewandelen, je eigen leven kunt kiezen. Een vrouw kan haar eigen doelen stellen en waarom zou ze zich laten tegenhouden? Er is zoveel te zien, te bereiken en te doen.

Het maakt niet uit of je de hele nacht wilt dansen op hoge hakken met een parelketting of door de straten wilt lopen in jeans, sneakers en een oversized hoodie die bij je kleurrijke gouden hoops past. Het enige wat je hoeft te dragen is je zelfvertrouwen, wij maken het voor je af!

Bij Rebelle Amsterdam hebben we items voor elke tijd en elke stemming. Alle items zijn gemaakt van hoogwaardig (verguld) 925 sterling zilver. Rebelle Amsterdam geeft je de inspiratie en vrijheid om jezelf te uiten.

Wil je solliciteren of heb je een vraag?

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren? Dit kan heel eenvoudig, stuur dan een mail naar gijsje@rebelleamsterdam.nl 💌.