Celebrating every you

About Rebelle

De nieuwe generatie ziet weinig obstakels als het gaat om zichzelf zijn. Er wordt steeds meer geleerd en gezien dat je je eigen pad kunt bewandelen, je eigen leven kunt kiezen. Een vrouw kan haar eigen doelen stellen, waarom zou ze zich laten tegenhouden? Er is zoveel te zien, te bereiken en te doen. Ze zou haar beste zelf moeten vieren.

Bij Rebelle Amsterdam draait alles om het vieren van elke look, elke stemming, elke jij. Wees je beste versie. Of je nu de hele nacht wilt dansen op hoge hakken of over straat wilt lopen in jeans en sneakers. Het enige dat je hoeft te dragen is je zelfvertrouwen, wij maken het voor je af!

Bij Rebelle Amsterdam hebben we items voor elke tijd en elke stemming. De collectie bestaat uit een mix van items die zijn gemaakt van hoogwaardig (verguld) 925 sterling zilver of messing. Rebelle Amsterdam geeft je de inspiratie en vrijheid om jezelf te uiten.

About Gijsje

Sinds ik een klein meisje was, ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in mode en sieraden. Dress the way you feel , dat zijn de woorden waar ik in geloof. Ik uit mezelf graag in kleding, sieraden en andere accessoires. Na mijn afstuderen ben ik gaan werken in de sieraden industrie, wat ik geweldig vond. Toch heb ik altijd al een eigen bedrijf willen beginnen. Een droom die nu werkelijkheid wordt.

Voor mij is het belangrijkste bij het bouwen van dit merk dat het iets is waar ik voor sta, namelijk empowerment van vrouwen. Ik denk dat vrouwen nog te vaak worden beperkt door de maatschappij, door wat ze doen, wie ze zijn, wat ze dragen. Ik geloof dat de manier waarop vrouwen zich voelen wordt weerspiegeld in de energie die ze uitstralen naar hun omgeving. Ik wil dat ze vertrouwen hebben in wat ze dragen en wie ze zijn. Door het een te zijn of te doen, hoef je het ander niet uit te sluiten. Dat is de kracht van dualiteit, de Rebel en de Belle die samen komen.

'You can be anyone you want, celebrating every you!'

Liefs, Gijsje