Gold Plated Sieraden: Wat betekent het en waarom zijn ze populair?

Gold Plated Sieraden: Wat betekent het en waarom zijn ze populair?

Gold Plated is een term die verwijst naar het proces waarbij een dunne laag goud op een ander metalen sieraad wordt aangebracht. Het is een betaalbare manier om de uitstraling van gouden sieraden te creëren zonder de hoge kosten die gepaard gaan met het dragen van solid goud.
Stijlicoon Audrey Hepburn door Rebelle Amsterdam gestyled Reading Gold Plated Sieraden: Wat betekent het en waarom zijn ze populair? 2 minutes Next Sieraden en Sterrenbeelden: De Perfecte Match

Wat is Gold Plated?

Gold Plated is een techniek waarbij een dunne laag van 16-18 karaat goud wordt
opgebracht op een onderliggend metaal, meestal messing. Dit geeft de sieraden de uitstraling van goud, maar is aanzienlijk goedkoper dan solid goud.

Kan Gold Plated tegen water?

Gold Plated sieraden zijn niet waterbestendig. Het gouden laagje kan beschadigen als het in aanraking komt met water, zweet of andere vloeistoffen. Het is daarom belangrijk om Gold Plated sieraden af te nemen voordat je ze draagt en om ze niet bloot te stellen aan water.

Betekenis van Gold Plated

Gold Plated is een populaire keuze voor sieraden omdat het een betaalbare manier is om de uitstraling van gouden sieraden te creëren. Het is een aantrekkelijke optie voor mensen die op zoek zijn naar de look van goud, maar niet de prijs willen betalen. Gold Plated sieraden zijn ook gemakkelijk te vervangen als het gouden laagje beschadigd raakt.

Conclusie

Gold Plated oorbellen zijn een populaire keuze voor sieraden omdat ze een betaalbare manier bieden om de uitstraling van gouden sieraden te creëren. Het is belangrijk om te onthouden dat ze niet waterbestendig zijn en dat ze regelmatig moeten worden afgenomen om beschadiging te voorkomen. Als je op zoek bent naar de uitstraling van gouden sieraden zonder de hoge kosten, zijn Gold Plated oorbellen een geweldige optie.

Gold plated sieraden kopen?

Bij Rebelle Amsterdam hebben we een ruime keuze uit Gold plated sieraden, waaronder: Gold plated oorbellen, armbanden, kettingen en ringen.