Stijlicoon Audrey Hepburn door Rebelle Amsterdam gestyled

Stijlicoon Audrey Hepburn door Rebelle Amsterdam gestyled

Audrey Hepburn was een belangrijk film- en mode-icoon van de jaren 50 en 60. Ze stond bekend om haar elegantie en stijlvolle kledingstijl, waaronder haar liefde voor sieraden.

Gold Plated Sieraden

Rebelle Amsterdam is een bedrijf dat gespecialiseerd is in stijlvolle sieraden. We hebben een breed assortiment aan gold plated oorbellen, armbanden, ringen en kettingen die perfect passen bij de elegante en verfijnde stijl van Audrey Hepburn.

Oorbellen

Audrey was bekend om haar liefde voor simpele en verfijnde oorbellen. De gold plated oorbellen van Rebelle Amsterdam zijn een perfecte manier om de Audrey Hepburn-stijl in de moderne tijd te brengen. Of het nu eenvoudige studs of opvallende, gevlochten oorbellen zijn, deze oorbellen zullen een elegante touch toevoegen aan elke outfit.

Armbanden

Armbanden zijn een ander belangrijk onderdeel van de Audrey Hepburn-stijl. Rebelle Amsterdam biedt een breed scala aan gold plated armbanden, waaronder subtiele en fijn gedetailleerde armbanden, die perfect passen bij de verfijnde stijl van Audrey.

Ringen

Audrey was een groot fan van sierlijke en opvallende ringen. Rebelle Amsterdam heeft een aantal prachtige gold plated ringen die de aandacht trekken en de Audrey Hepburn-stijl benadrukken. Of het nu een eenvoudige, gedetailleerde ring is of een opvallende, kleurrijke ring, ze zijn een perfecte manier om je outfit op te fleuren.

Kettingen

Een statement ketting kan een outfit helemaal afmaken en Audrey Hepburn wist dit als geen ander. Rebelle Amsterdam biedt een breed scala aan gold plated kettingen, van subtiele en fijne kettingen tot opvallende statement kettingen, die de Audrey Hepburn-stijl benadrukken en deze aan de moderne tijd aanpassen.